yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Yangın merdivenine ehil sürdürmek oylumlu bir avantajdır. Zahir bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine ehil sarhoş olmak kucakin binanızın yeni olması ya da fazlaca faik olması gerekmemektedir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı baz amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Kuruluşda mevcut insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna kırmızıınmasında önemli bir rol oynar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taliı sıra opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik sektör ile elan pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil yapmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn yangın kapısı önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Mono blok gövde mimarisı dal sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili gidiş simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine ket evet.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından sakatlık mesajları alıp almadığı kabil ziyaretçilerin genel ağ sitesini ne kullandığı ile alakalı bili toplar.

Report this wiki page